Lieke, John en Peter Back to the Zeros

Geplaatst op zaterdag 30 januari 2016 @ 16:46 , 315 keer bekeken


In Back to the Zero's blikken John Williams, Lieke van Lexmond en Peter van der Vorst terug op de roerige jaren 2000 -2010.

In elke aflevering staat een jaar centraal en is een mix van dramatische en vrolijke onderwerpen te zien. Welke muziek, tv-programma’s en sterren waren hot in het decennium waarin heel veel dingen gebeurd zijn die nu nog steeds invloed hebben op onze samenleving.

Lieke spreekt bijvoorbeeld Carel Kraaijenhof over het huwelijk van Willem-Alexander en Máxima. John gaat onder meer langs bij Jody Bernal en de Bauers. Peter bezoekt Thailand en blikt ter plekke terug met een getroffen Nederlands gezin op de Tsunami va 2004.

Ook onderwerpen als 9/11, de moord op Pim Fortuyn, de verkiezing van president Obama en de ontsnapping van Bokito komen aan bod.

Wat is er gebeurd met de hoofdrolspelers van toen en in hoeverre bepalen de gebeurtenissen van toen nu nog steeds ons leven? Een programma met een hoog 'oh ja!’ gehalte.

Back to the Zeros is vanaf 1 februari te zien op RTL 4.

© rtl boulevard


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.

Wat is dit?


Of maak zelf een Clubs account aan:


Aanbevelingen door leden:

JorisPutmanFan starstarstarstarstar

Leuke club over Lieke van Lexmond! Je vind hier heel veel foto's en nieuws. :)


naomixxx4ever starstarstarstarstar

ik vind dit echt een leuke site! ik heb zelf op twitter een fanaccount en hier vind ik leuke foto"s die ik nog niet had. Super leuk gedaan !!


Meer aanbevelingen